mmm

Aaa men hur fin är inte dom här pyjamasarna då..haha :)

Lindex Shop Online - Pyjamas Lindex Shop Online - Pyjamas

Bilder från Lindex Shop Online.

fel igen

Jahapp..lördagen började med en skön sovmorgon, underbart! sen åkte vi till Andreas mamma och pappa för att hämta Lea, vi blev kvar där en stund, det var tydligen fotboll på tv som var JÄTTE viktig å måste ses...

På söndag morgon åkte jag till Gävle för å träffa Emma, Sofia och hennes underbart söta Lova ♥ En jätte mysig dag, med alldeles för mkt kaffe ;)Tack mina fina hjärtan!
     
 

Lea somnade på vägen hem vid halv 6 och dra dej baklänges hon sov ända till 10 på måndag morgon :) underbara unge vet att mamma behöver sovmorgon ibland! Men då var det någon som flög ur sängen för då var det bråttom, 11 skulle vi ju vara på öppna förskolan. Men vi kom i tid!Där träffade vi världens bästa Linda och Mille♥ bilder på gofisarna finns på Lindas blogg :)

Efter ÖF följde vi med Marie och Tuva till Dollar, var dags att fylla på med plastpåsar till blöjhinkarna. Vi köpte med oss julmust som vi sörpla i oss när vi kom hem..mumma!

Aaa men just det, nu är det katastrof konkurs... Badrummet har ju fått totalt helt fel fog, hur är det möjligt?!?!Varför tänker inte snubben som jag?!men nu har jag hittat lösningen på internet, så nu inväntas paketet så ska det nog bli bra. Varför blir det aldrig som man har tänkt sig?

I eftermiddag så ska vi ta oss en tur till Arbrå å gratta mormor♥ som fyller år.



finally friday

I morse tyckte min dotter att vi skulle vakna kl 7!!!suck, pust och stön...då var det bara att släpa mej upp trots att min kropp hade en extreeem stor ovilja till att vakna. Men tänkte då att jag skulle göra A:s dag till en bra dag:)  Överraskade honom med detta innan han åkte till jobbet...



Han vart mkt stolt iaf...hmm

Idag blir en bra dag! Nu ska vi snart ner på stan och yra runt med Linda & Frank för att försöka hitta några julklappar som jag för övrigt inte har börja tänkt på förrän igår kväll när Linda sa det...sen möter vi upp Fia när hon slutat jobba för en lunchdate..mys!

Vid 15 kommer Leas farmor och farfar å hämtar henne, hon ska sova över hos dom inatt..snyft :´( MEN det ska bli skönt med en sovmorgon imorgon:) och A och jag behöver få ägna oss åt varandra. Man glömmer bort varandra nu för tiden, man prioriterar inte kärleken och det är synd...hur gör ni andra för att hinna med varandra? eller hinner gör man väll egentligen men det blir som sagt inte att man prioriterar det och när Lea har lagt sig för att sova på kvällen då är det annat som ska göras här hemma som man tycker är viktigare...
Usch det måste till en förändring, man saknar på något sätt så som det var förut innan man fick barn, men då hade man ju heller inte någon annan än A att bry sig om heller men livet fick plötsligt en mening när jag fick Lea och bättre än det finns ju inte...Men man ska nog komma ihåg att uppskatta varandra även nu och ta sig tid till varandra.

A och jag åker till söderhamn i em och väljer ut korten som vi knäppte på Lea förra fredagen. Undrar hur dom blev...det svåraste blir nog å välja ut:)


trök onsdag

gaaah...idag har jag klättrat på väggarna här hemma. Jag blir tokig av att inte ha något att göra. Jag kommer mej inte för att göra något heller här hemma, det finns säkert en massa men jag ser det inte :p städa, plocka, diska, tvätta, aa en massa. Stackars Lea har fått roat sej själv på golvet idag och jag har nog varit in på samma sidor på internet 211 000 ggr. Kommer på mej själv å bara sitta å titta på henne ibland för att jag är uttråkad. Jag sitter och räknar timmar,minuter, sekundrar och hundradels sekundrar tills A ska komma hem från jobbet och när han ÄNTLIGEN kommer hem, nä då ska han åka till en kompis å kolla fotoll så då är jag likt förbannad ensam igen :) + att trollet redan sover. Men idag var det iaf bonde söker fru att se på tv, lite skillnad mot för hem till gården som jag var tvungen å se idag ;) Tragisk man kan vara ibland men imorgon ska jag träffa Charlotte och Celina♥, så då är livet underbart igen! 




Mina kärlekar kollar på fotboll...observera att Lea har tagit med sin egen favvoboll♥


Mitt allt ♥

tisdag

Men nu ni, nu börjar det ta sig!det äckliga, skitiga, otroligt fula börjar bli till nästan perfekt!äntligen...

Igår åkte vi iväg till öppna förskolan, men INGEN vi kände var där, vart var ni mina kära?!?! men det gick bra ändå, Lea hittade sig en prins med otroligt långa ögonfransar som hon blev lite förtjust i tror jag :)

Sen tog vi en tur till sjukhuset med mamma och mormor, man måste passa på att träffa dom gamla, en vacker dag är det försent och då får man ångra att man aldrig åkte och hälsade på dom, tänk på det kära vänner ;)

Nu ska jag åka till Alfta..öde...men där har vi Marie och Tuva för ett tag framöver så då är det bara å vänja sig vid stället, en prommis i finvädret är vad som väntas, härligt!


farsdag

Jag skulle behöva en lekhage till Lea...som i morse så satte jag igång och gjorde scones och gröt så vi kunde överraska pappa Andreas som hade sovmorgon. Tror ni det gick bra?! ungen var ÖVERALLT allra hellst i kattmatsskålarna som är skit snuskiga...Vad gör man, hur gör ni?!fattar inte er som kan stå och baka i lugnan ro. Det kan inte jag, snabb är hon + har man degiga händer så är det inte roligt.




oglamorös frukostbricka, men va fan tanken som räknas :)


glad pappa iaf...


♥Jag skickar en tanke upp till himlen också till min underbara pappa♥


Så här bra går det när man försöker knäppa julkort själv på en 7 månaders unge :p

       

OMÖJLIGT...å när jag har fått en bild i huvudet hur jag vill att det ska se ut så ger jag mig inte, vi har säkert 200 kort på det här men inget blir bra, vi har provat i 2 dagar nu :p jag ger mig inte...


Nu har vi precis kommit hem från Dollar, som för övrigt har jäkligt bra våtservetter till en billig peningan..tips! Sen vart det hanling av mat, så nu kan vi äta mat igen slipper vi leva på vatten å brö.


förslag tack!

vad ska Lea köpa till sin pappa i farsdagspresent?förslag SNARAST tack...!

Playdate

Igår på förmiddan vart det en tur till Kilafors till Sanna och Isak på en playdate:) goda kakor och kaffe och lek med barnen, underbart! och vilket fint ställe kvinnan bor på då, det huset skulle kunna bli en riktig pärla! jag vill också ha ett gammalt trähus med öppen spis och stooora rum♥ min dröm...

Men så till lite bilder av odjuren♥

        
        Isak                   Ted                         Tuva                         Lea

        

      
                                     Sanna & Isak          Mikaela & Ted
           
      Marie                   Fika time

      
                         Trött efter allt lek



På kvällen efter ett bad med min lilla sessa och Andreas kommit hem från jobbet så tog jag och åkte till Söräng för att spendera lite pengar på Tupperwear, bjudna på scones vart vi också, duktiga Marie hade kämpat i köket. Tack för kvällen raring!

Nu är det städning av huset som gäller, måste passa på medans donnan sover middag. För ikväll blir det finbesök av självaste Charlotte och lilla Celina♥

Men fina...vilken underbar liten tjej, Celina. Såå söt och TACK för idag Charlotte♥

Vi orkade inte laga mat ikväll så det blev en...pizza...jahapp så vare med den viktnedgången och såklart vart det fika med charlotte också. Jaja nästa liv då, då ska jag vara bättre.

Tack och godnatt!

underbara

Idag har jag fått träffa min underbart underbara fina Linda och hennes lilla prupp Mille♥ all kärlek till er!
Efter öppna förskolan som jag för övrigt tog en promenad till och gick hem så kom Leas faster Martina på besök.

Nu ska jag åka och träffa sötnosen Frank och hans mamma Linda med mina underbara arbetskamrater!

trevlig kväll!


Morgonmys

Idag har vi haft riktigt morgonmys innan vi gick upp♥

              



Efter frukost så tog vi oss en promenad!

         


Idag kommer min älskade vän Emma♥ på besök, ett mycket efterlängtat sådant!den lilla räven har varit utomlands och jäst så nu kommer vi väl få se en pepparkaka...*avis*

A kommer å titta på fotboll hela dagen med en vän så jag å Lea tar oss nog en tur till Arbrå å äter god mat hos mamma och så ska jag hämta mitt fårskinn där som jag tänkte använda när vi ska knäppa julkort på Lea.

2 barns morsa

Fy fåglarna, tack gode gud för att man inte fick tvillingar, i fredags var vi barnvakt åt Tuvis då hennes mamma och pappa skulle ut på galej. Mysigt hade vi men A hade fullt upp emellanåt :)



Tuva





allhelgonahelg

många går till gravar och tänder ljus idag för sina nära och kära som inte finns med oss på jorden längre men som finns kvar i våra hjärtan. Det är helt underbart vackert när man ser alla ljusen som brinner på gravarna, men det skänker en tanke till min egen kära pappa♥ som ligger begravd i Gävle, det är svårt att bara åka dit när man känner för det, och nu har det gått på tok alldeles för lång tid sedan jag var där och det har jag fruktansvärt dåligt samvete för. Och just denna helg som man bara "ska" åka till graven och tända ljus så gör jag det inte... Det känns väldigt tungt att man ens ska behöva åka till sin egen pappas grav, kanske när jag är 40 år men inte idag som 25 åring...Men jag skänker en tanke iaf till min älskade pappa, all min kärlek till dej♥

flottarkojan

ojojoj vilken dag...dagen började kl 8, inser att jag glömt köpa jäst till pinnbröden. Gav Andreas en sovmorgon så Lea och jag tog en promenad ner på Prix och handlade.
När vi kom hem var det till och börja med degen och packa allt. När Andreas vaknat packade vi in oss i bilen och styrde kosan till Söräng till Marie, H-O och Tuva. Vädret var helt underbart idag så Marie och jag tog oss en promenad med barnvagnarna och killarna tog fyrhjulingen till Flottarkojan, hur mysigt som helst!!! Vi grillade korv och pinnbröd, ungarna jäste i vagnarna och solen sken. Tack för en underbar dag!♥ Självklart gkömde jag kameran hemma,satt och tänkte hela morgonen att jag inte skulle glöma den men men....

Vi tog en sväng förbi A:s mamma och pappa när vi åkte hem, fick väldigt fina kläder till Lea av dom, super tack!

Nu är vi nyäten, tacos stog på menyn!mumma...

Jag har försökt börja på mitt hälsosammare liv, med promenader ist för att åka bil hela tiden. Vi bor typ 5 min från affären ändå tar jag bilen...sinnesjukt!vi bor 15 min från bvc ändå tar jag bilen!vi bor 30 min från stan(om man går) ändå tar jag bilen! så hädanefter tar jag med mig vagnen och går ist. Men det svåraste av allt, är...kosten. Vad ska man göra?när man är mammaledig och man träffar andra mammor eller kompisar så ska man alltid fika, varför?!nu ska jag skärpa mej på det också, måste gå ner massa kilo. Men önskar att jag hade ett mål el. en diet att följa för då är det lättare att hitta motivationen. Men motivationen borde komma (tex.när jag drar på mej ett par byxor och dom sitter som ett korvskinn, eller en tröja och jag ser ut som en kassler) men det gör den inte...

ää nu ska jag titta på film med min älskade♥

SF fritt

mmm....sambo fritt, ungen sover, onsdagsmys ensam i soffan, tända ljus, lugn å ro och bonde söker fru på tv. Livet är underbart ibland ;)

onsdag

Jaha och dagen började ju bra...Lea låg och surrade vid kl 7 imorse, hon fick mat åsså gick jag och la mig igen.Hon somnar om men vakna vid halv åtta igen så jag gick upp och gjorde mig i ordning å när jag kommer in till henne så hade hon somnat om igen..jahapp då var det bara å gå ner ensam då. Typiskt...när jag har gått upp då är det ju ingen idé att gå å lägga sig igen, skulle jag gjort det då lovar jag att hon hade vaknat på en gång.

Vid kl 11 skulle jag vara hurtig å ta en prommis med Lea för hon behövde sova också. När jag kommer till Karlslund börjar det spöregna..kul. Skyndar mej ner till stan och går in på jobbet å fikar med dom för å vänta på att det skulle sluta regna.
Jag köpte en jätte fin tomtemors klänning till Lea som hon ska ha när vi knäpper julkorten:)

Andreas var iaf tvungen att hämta oss på stan, det gick ju inte å gå när det spöregna, var iof redan blöt, men jag fick ju en prommis på 30 min iaf :) får ta nya tag imorgon, måste ner till chefen å prata med henne då.

När vi kom hem kom Andreas mormor Ann-Marie & morfar Leif förbi...Ann-Marie hade med sig en present till Lea...

överlycklig liten tjej...fast mamma kanske blev gladast över chokladkalendern



smoothien som vi drack igår...mmm!

Har bokat tid till 7 månaders knäppning av Lea också, nästa fredag. Ska bli spännande. Jag vill inte ha de klassiska korten utan jag vill att de ska bli lite annorlunda. Hoppas hon är bra fotografen bara...

lång dag....

TRÖTT...

sessan♥ sover sen en halvtimme sedan, Andreas duschar/rakar sig...någon mer än jag som hatar skägg?!
Ny äten, nu kaffe och tv tittande, sen världens goaste Smothie..mumma :)

Var iväg på barnmats grejset på bvc vid kl 15, men det var inge vidare, inte något speciellt nytt man lärde sig å inte direkt inspirerad vart man heller...Men det var ju mysigt å komma ut lite :)

Lite pics. kvällen till ära!


Bästa vänner!




Min andra hälft!♥♥♥


Fint kort på Marie & Tuva


Arga leken börjar Nu...


Världens bästa lekkompis ♥





Pensionärsjävlar

Igår var vi ner på öppna förskolan med Marie och Tuva ♥, dom kom hit så tog vi oss en promenad ner. Måste passa på att ta promenader innan snön kommer för då är det väl inte lika lätt att gå.
Jag tycker det är så mysigt att vara där och det märks på Lea att hon blir stimulerad för hon brukar sova som en stock efteråt.
 Marie och Tuva följde med hem och tjejerna åt lunch sen var det dags igen för en tur ner på bvc, nu handlade det om tänderna :) vi hade rätt, det var 2 små risgryn där inne, så fick vi med oss en liten tandborste och tandkräm hem...så här ska borstas:)

Hur ska man göra med borstningen på kvällen då? ska man ge välling i tex soffan först sen gå och borsta tänderna och sen lägga barnet eller lägga henne i sängen ge välling och sen borsta medans hon ligger? eller vad?! Lea brukar vilja ha välling när hon lagt sej i sängen men grejjen är att hon somnar så fort hon druckit upp så då blir det svårt att borsta då...hmm..nya rutiner läre uppföras.


Ååå det är så j*vla stökigt här, jag blir tokig, men samtidigt är det helt onödigt att städa känns det som. Det springer gubbar upp och ned för trappen med en massa grejjer + att dom har skorna på sig..morr..å badrummet läre inte bli klart på 2 v iaf. Det är skit drygt men bra blir det nog när det är klart, så jag får väl leva med att det är stökigt då. Men jag vill alltid att saker ska vara klart hellst igår.
  
före bild på det fruktansvärt gräsliga äckliga badrummet...


Meeen guuud vilket underbart program det började igår..helt klockrent!vilken humor...Pensionärsjävlar :)


hahaha.....


RSS 2.0