Äntligen är den MIN

Det är samma visa varje gång. Så fort jag har bestämt mig för att köpa något så åker jag till någon stor stad för att leta efter den saken, men varje gång så kommer jag hem tomhänt eller iaf utan den saken som jag skulle köpa.
Jag menar, i en stor stad läre det väl vara mycket lättare att hitta rätt sak än i en stad som Bollnäs, men dra dej baklänges så är inte fallen för mej...Idag kom jag hem med en ny älskling i kassen, en varm, snygg och helt underbar jacka som jag hittade här i bollnäs...Tur att jag har en underbar mamma och sambo som kan sponsra med lite peningar (mammaledighet är inte direkt högavlönat) då jackor inte är billiga.



Lilla älskade Lea fick vara hos sin farmor och farfar idag då vi skulle ner och handla jackan och sen storhandla mat + att snubben som ska flytspackla golvet i badrummet uppeskulle komma så var det bäst att hon fick vara där och leka av sig lite.
Efter alla uträttade ärenden så kom min älska vän Isabel ♥ och myste med oss, det är lika roligt varje gång hon kommer, händer dock inte å ofta då hon inte bor här...

Nu ska jag umgås med min kära sambo...kolla på ensam mamma söker..wihoo!
Imorgon Öppna förskolan, babysång!


Jo förresten det är ju 2 tänder som dykt upp på Leis ju :)

bloggare

Men tänk..nu sitter jag här å skriver iaf jag som sagt att jag aldrig skulle ha en blogg. Men lätt påverkad som jag är så jag måste jag väl testa då! :)

Inte trodde jag att jag skulle skriva att min älskade dotter har fått sin första tand igår på sin 7 månaders dag :) Äntligen, som vi har väntat, alla andra hade fått före oss kändes  som men nu är vi med i tandklubben också!Lagomt till på måndag då vi ska på tand grejs på bvc...duktig kikka :)


tanden syns knappt men den finns där :)

Jag som hade missat att ställa om klockan, var glad att klockan var 9 men insåg snabbt när jag satte på tv:n  att hon bara var 8 suck...vill att tiden ska gå så jag får åka ner på stan, måste ha en vinterjacka. Har letat i hela Sundsvall och Gävle finns ingen som passar damen eller så finns det inge storlekar. Det är konstigt det där, jackan jag har, har tydligen krympt ute i förådet i vintras....hmpf...skumt.

Nu KAFFE så jag blir som en människa idag också!


RSS 2.0