Pensionärsjävlar

Igår var vi ner på öppna förskolan med Marie och Tuva ♥, dom kom hit så tog vi oss en promenad ner. Måste passa på att ta promenader innan snön kommer för då är det väl inte lika lätt att gå.
Jag tycker det är så mysigt att vara där och det märks på Lea att hon blir stimulerad för hon brukar sova som en stock efteråt.
 Marie och Tuva följde med hem och tjejerna åt lunch sen var det dags igen för en tur ner på bvc, nu handlade det om tänderna :) vi hade rätt, det var 2 små risgryn där inne, så fick vi med oss en liten tandborste och tandkräm hem...så här ska borstas:)

Hur ska man göra med borstningen på kvällen då? ska man ge välling i tex soffan först sen gå och borsta tänderna och sen lägga barnet eller lägga henne i sängen ge välling och sen borsta medans hon ligger? eller vad?! Lea brukar vilja ha välling när hon lagt sej i sängen men grejjen är att hon somnar så fort hon druckit upp så då blir det svårt att borsta då...hmm..nya rutiner läre uppföras.


Ååå det är så j*vla stökigt här, jag blir tokig, men samtidigt är det helt onödigt att städa känns det som. Det springer gubbar upp och ned för trappen med en massa grejjer + att dom har skorna på sig..morr..å badrummet läre inte bli klart på 2 v iaf. Det är skit drygt men bra blir det nog när det är klart, så jag får väl leva med att det är stökigt då. Men jag vill alltid att saker ska vara klart hellst igår.
  
före bild på det fruktansvärt gräsliga äckliga badrummet...


Meeen guuud vilket underbart program det började igår..helt klockrent!vilken humor...Pensionärsjävlar :)


hahaha.....


Kommentarer
Postat av: Marie

Vi ger välling i soffan, borstar och sen lägger tuva i sängen :) ses om ett tag!!

2010-11-02 @ 10:00:40
URL: http://marieivarsson.blogg.se/
Postat av: Therese

Vi borstar tänderna först, sen ger vi välling :) Frågade på tandinfon och hon sa att man kunde göra så. För än så länge är det mest att vänja dom vi tandborsten och att dom vet att den ska in i munnen. Annat när dom börjar bli äldre och äter mat och mer sött och så. Uppfattade jag det iaf :P

2010-11-11 @ 12:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0